Yrityssiivoukset

Palvelukokonaisuuksiimme kuuluvat:

Varmista työntekijäisi viihtyisyys puhtaassa toimistossa. Toteutamme toimistoosi ylläpitosiivouksen tarpeidesi mukaan joustavasti. Palvelemme asiakkaitamme, niin pienempien kuin suurempien toimistokokonaisuuksien siivouksen ylläpidossa.

Hyvin hoidettu ja raikkaan siisti porraskäytävä kertoo talonyhtiön halusta panostaa yleiseen viihtyvyyteen. Porrassiivous ja säännöllinen puhdistus, vahaus sekä ylläpito suojaa pintamateriaaleja ja pidentää niiden ikää. Säännöllinen porrassiivous ajaa niin kiinteistön omistajan kuin osakkaankin etuja.

Varmista yrityksellesi kustannustehokas rakennus, – loppu, – remonttisiivouspalvelu meiltä. Olemme varustaneet työntekijämme kunnollisilla työvälineillä sekä ammattitaidolla yrityksesi palvelukseen. Näin parannamme yrityksesi kustannustehokasta siivouspalvelua. Tilaamalla meiltä varmistat hyvän lopputuloksen.

Toimitamme yrityksille luotettavaa muuttosiivouspalvelua, pienille kuin suuremmillekin kohteille. Muutto uusiin toimitiloihin on usein työlästä ja stressaavaa. Uusi toimitila odottaa tavaroiden paikalleen laittoa ja vanhan toimitilan uusi yrittäjä odottaa siistiä kohdetta muutettavakseen. Ulkoistamalla muuttosiivouksen voit keskittyä muuttoon sekä uuden tilan haasteisiin rauhassa.

Pyydä tarjous!

Soita 050 363 2186

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Deleran arvot

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, asiakkaan toiveita kuunnellen ja kunnioittaen. Hyvinvoiva työntekijä on voimavaramme.

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä niin pienten kuin suurempienkin yritysten kanssa. Toimimme myös laajasti kunnissa sekä hyvinvointialueilla.