Yrityssiivoukset

Kauttamme yrityssiivoukset ammattitaidolla ja huolella. Asiakaslähtöinen toimintamme, jossa henkilöstö on helposti tavoitettavissa sekä ammattitaitoiset siivoojat takaavat yrityksellesi sujuvaa siistiä palvelua. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Mottomme on ”emme kerää ainoastaan laskutettavia tunteja vaan hyviä asiakaskokemuksia”.

Palvelukokonaisuuksiimme kuuluvat:

Varmista työntekijäisi viihtyisyys puhtaassa toimistossa. Toteutamme toimistoosi ylläpitosiivouksen tarpeidesi mukaan joustavasti. Palvelemme asiakkaitamme, niin pienempien kuin suurempien toimistokokonaisuuksien siivouksen ylläpidossa.

Hyvin hoidettu ja raikkaan siisti porraskäytävä kertoo talonyhtiön halusta panostaa yleiseen viihtyvyyteen. Porrassiivous ja säännöllinen puhdistus, vahaus sekä ylläpito suojaa pintamateriaaleja ja pidentää niiden ikää. Säännöllinen porrassiivous ajaa niin kiinteistön omistajan kuin osakkaankin etuja.

Varmista yrityksellesi kustannustehokas rakennus, – loppu, – remonttisiivouspalvelu meiltä. Olemme varustaneet työntekijämme kunnollisilla työvälineillä sekä ammattitaidolla yrityksesi palvelukseen. Näin parannamme yrityksesi kustannustehokasta siivouspalvelua. Tilaamalla meiltä varmistat hyvän lopputuloksen.

Toimitamme yrityksille luotettavaa muuttosiivouspalvelua, pienille kuin suuremmillekin kohteille. Muutto uusiin toimitiloihin on usein työlästä ja stressaavaa. Uusi toimitila odottaa tavaroiden paikalleen laittoa ja vanhan toimitilan uusi yrittäjä odottaa siistiä kohdetta muutettavakseen. Ulkoistamalla muuttosiivouksen voit keskittyä muuttoon sekä uuden tilan haasteisiin rauhassa.

Kauttamme palvelu on sujuvaa ja joustavaa. Henkilöstöllämme on vähintään auttava suomen kielen taito. Olemme kilpailukykyinen vaihtoehto, niin hinnaltaan kuin henkilöstön saatavuudeltaan. Jätä meidän huoleksemme siivouspalvelun suunnittelun, organisointi sekä toteutus.

Toimintamme on vastuullista sekä sitoutumista palvelun tuottamiseen. Ympäristön vaaliminen on meille tärkeää. Käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusaineita sekä kestäviä siivousvälineitä.

Pyydä tarjous ja aloitetaan Sinunkin yritykseksesi kanssa yhteistyökumppanuus.

Soita 050 530 0206

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Deleran arvot

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, asiakkaan toiveita kuunnellen ja kunnioittaen. Hyvinvoiva työntekijä on voimavaramme.

Haluamme olla ylpeitä työstämme ja meille on erittäin tärkeää jatkuvuuden ja hyvän maineen ylläpitäminen.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme ottamaan ympäristöasiat huomioon.

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä niin pienten kuin suurempienkin yritysten kanssa. Toimimme myös laajasti kunnissa sekä hyvinvointialueilla.

Yhteistyöterveisin,
Eija Larm
toimitusjohtaja
050 363 2186