Seurapalvelu

Palveluihimme kuuluu myös seurapalvelu -pieni hetki. Olemme huomanneet, että yhä useampi ikääntynyt kokee yksinäisyyttä. Yksinäisyys on henkilökohtainen kokemus, joka pitkittyessään aiheuttaa masennusta, unettomuutta, muistiongelmia sekä elämänilon ja halun hiipumista. Ihminen saattaa kokea olevansa myös arvoton.

Ikäihmisten yksinäisyyteen vaikuttavat myös kodin ulkopuolisen liikkumisen vaikeus oman sairauden myötä, puolison menetys tai työelämästä pois jäänti. Myös ihmisen omat persoonallisuuden piirteet kuten arkuus tai muiden asenteet ikääntyneitä kohtaan voivat lisätä yksinäisyyden kokemusta. Jatkuvan yksinäisyyden kokemiseen liittyy kuitenkin usein tilanteisiin, jossa ihmisellä on ollut tai on suuria vaikeuksia solmia sosiaalisia suhteita.

Pienet teot voivat helpottaa yksinäisyyden kokemusta. Olemme tarttuneet tähän yhä useampaa ikääntynyttä vaivaavaan asiaan. Kauttamme on mahdollista saada asiakaan kotiin tutuksi tulleen seuralaisen, jonka kanssa voi käydä ulkoilemassa tai vaikka vain seurustella asiakkaan omassa kodissa.

Seuralaisemme ovat eri-ikäisiä ihan tavallisia ihmisiä, joilla on suuri sydän ja halu auttaa yksinäisyyden poistamisessa. Joukossamme on myös aktiivisia eläkkeellä olevia seuralaisia. Etsimme asiakkaalle sopivan seuralaisen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kysy lisää palvelustamme 050 363 2186